Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Дмитро Олександрович

Страницы: [1]
1
     5 жовтня 2012 року в актовій залі Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту відбулися урочистості з нагоди 20-ї річниці утворення.
Вже двадцять років осередки Асоціації відіграють важливу роль у вихованні молодих  залізничників, передачі свого виробничого досвіду та в наданні волонтерської допомоги одиноким та важкохворим ветеранам.
     Поважних гостей радо зустрічало молоде покоління залізничників – учні училища. Вони заводили ветеранів до актової зали, приділяли максимум уваги та турботи.
На урочистості прибув начальник Південно-Західної залізниці, депутат Вінницької обласної Ради, почесний громадянин міста Козятин  Олексій Мефодійович Кривопішин та його команда: заступник начальника залізниці по кадрам та соціальним питанням А.В. Дронова, заступник начальника залізниці з економічних питань Горілей Сергій Васильович, начальник Козятинської дирекції перевезень Василь Костянтинович Буцерога, голова Козятинської територіальної профспілкової організації профспілки залізничників і транспортних будівельників України Анатолій Андрійович Вільчинський. Завдяки їм вирішуються соціально-побутові питання ветеранів залізничного транспорту: надається благодійна допомога, забезпечується медичне страхування, виділяються путівки на оздоровлення та реабілітацію.
     І в цей день, як завжди, залізниця не залишила ветеранів поза увагою. Особисто О.М. Кривопішин нагородив знаком «За доблесну працю» та грошовою винагородою: Довганя П.Л., колишнього начальника Козятинського відділку Південно-Західної залізниці, Шевчук Л.П., колишнього заступника старшого диспетчера відділу руху Козятинської дирекції залізничних перевезень. Також були нагороджені пенсіонери-залізничники знаком «Відмінник Південно-Західної залізниці», іменними годинниками від начальника Південно-Західної залізниці та отримали путівки на оздоровлення в пансіонат «Променистий». Серед ветеранів праці, що поїхали на оздоровлення, були і працівники нашого училища: Скілкова М.П., Городинська Г.Б., Душевська Л.П.
     Вже багато років начальник залізниці опікується Козятинським міжрегіональним вищим професійним училищем залізничного транспорту. До Дня працівників освіти О.М. Кривопішин привітав педагогів іменними годинниками та грошовими преміями, за що наш колектив завжди вдячний йому за таку увагу. Директор училища Андрій Олексійович Стецюк подарував старовинний залізничний фонар Словацької залізниці музею історії залізниці, яким також опікується О.М. Кривопішин.
     Далі урочистості продовжились святковим концертом та обідом, де на ветеранів також чекали приємні сюрпризи. Гості були дуже задоволені, спілкувались між собою, згадували молодість, нелегку працю та були вдячні О.М. Кривопішину за увагу та турботу. Їхні посмішки зігрівали нас та учнів, які були на святі. Молодь зрозуміла, що залізниця – це місце, де ніхто і ніколи не забутий.

2
Підтримка / Реєстрація!!!
« : 10 ѕЪвпСам 2012, 00:39:37 »
Вітаю вас, шановні гості нашого форуму. Для того, що б зареєструватися на нашому форумі та розпочати активну бесіду з представниками адміністрації вам потрібно усього лиш заповнити відповідну форму реєстрації та подати заявку. Після подачі заявки адміністратор форуму перегляне ваші данні і активізує ваш персональний аккаунт. Данні міри були прийняті для зменшення "спаму", реклами та розповсюдження рекламних матеріалів еротичного характеру. Дякуємо за терпіння!!!

Страницы: [1]